Godt miljø til alle - Rent vand til de kommende generationer

Bo Jensen Vandbehandling vil være ledende aktør inden for hjælpestoffer til slambehandling. Til at understøtte denne målsætning har vi opstillet vision, mission og værdigrundlag, som vi gør vores yderste for at efterleve – vi håber du som kunde oplever det samme.

 

Vision

Vi vil være den foretrukne partner og leverandør af specialprodukter til spildevandsrensning i Norden.

 

Mission

Vi fjerner, sedimenterer og behandler partikler. Vi arbejder med flokningsmidler, koagulanter, filtre og tilbehør. Gennem vort dybe proceskendskab giver vi kunden langt mere end blot produkter.

 

Værdigrundlag

Høj forretningsmoral

Vi er ærlige og troværdige i ord og handling. Vi har respekt for vores samarbejdspartnere og hinanden. Målet er et godt omdømme hos såvel kunder, leverandører og konkurrenter.

 

Positive og proaktive

Vi forsager Janteloven og dyrker vindere der tænker fremad. Vi er en del af en dygtig dansk virksomhed med stor erfaring, og det er vi stolte af.

 

Vi snakker med hinanden

Vi giver og modtager gerne gode råd, ros eller konstruktiv kritik – ærligt og direkte til den nærmeste kontaktperson.

Vi vil have det morsomt

Vi har rammerne for et godt arbejds-miljø og når det er sjovt at arbejde følger indtjeningen med. Vi skaber værdier gennem dygtige medarbej-dere, og det går videre til kunderne.

 

Kunden er vores øverste chef

Kunden er den vigtigste person i vores virksomhed overhovedet. Vi gør en dyd ud af at fastholde vores nuværende kunder samt tiltrække nye gennem tillid og loyalitet.

 

Vi er vort sociale ansvar bevidst

Vi er en del af en større sammenhæng. Vi tager ansvar og giver en hjælpende hånd, hvor der er brug for det.

 

Humanitære bidrag

Bo Jensen Vandbehandling yder humanitære bidrag i form af økonomisk støtte til udvalgte velgørenhedsorganisationer. Bidragene ydes udelukkende af medmenneskelige hensyn, og anvendes ikke kommercielt.

 

I 2008 støtter vi bl.a. et brøndboringsprojekt i Liberia gennem en donation til ADRA. Projektets formål er rent vand til afsidesliggende landsbyer – læs mere på www.adra.dk

Til forsiden
Til forside
Print
 
English

Kontaktinformation

 

Bo Jensen Vandbehandling A/S

 

Bistrupvej 172,

DK-3460 Birkerød

CVR: 10153255

 

Telefon: +45 45 94 09 94

Fax: +45 45 94 09 95

E-mail: info@bjv.dk

 

Kontakt vores medarbejdere

Spildevandstekninsk Forening
DANVA
FVVB